ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

01-Apr-17 9-17-19 AM

Όσοι φίλοι και συμπατριώτες βρίσκονται αύριο, Κυριακή 2 Απριλίου στην Αθήνα, δεν μπορούν να λείψουν από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που θα δοθεί στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου, στον Άγιο Θωμά στις 12 το μεσημέρι.

Γνωστά αστέρια του αθλήματος θα προσφέρουν ένα εκπληκτικό θέαμα αντιμετωπίζοντας μια ομάδα νέων, για να ενισχυθούν ιδρύματα όπως το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία», το Ταμείο Αλληλεγγύης Δ. Αμαρουσίου, η Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, και ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων.

Χορηγοί στην εκδήλωση είναι μια σειρά εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, όπως η Ελληνικός Χρυσός, η DAE – Desigh & Application Engineers, η Lykomitros Steel, η Viodomi Constructions S.A., η Anagnostou Technical Engineering Constructions, η Conic και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. Εκτός από τα αχρήματα που θα συγκεντρωθούν, σημαντικά χρηματικά ποσά θα δώσουν η DAE και η Ελληνικός Χρυσός.

Όπως λέει και η αφίσα που κυκλοφόρησε για την διοργάνωση, «Άνθρωπος γεννιέσαι. Η ανθρωπιά είναι επιλογή»! Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Μαρούσι.