ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

mgppmgjrebwuaduw7gugΟ δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης με την ευκαιρία της έκθεσης «Χάος των αναμνήσεων», όπου εξέθεσε την συλλογή των κιτς αντικειμένων που συλλέγει με πάθος εδώ και χρόνια, έδωσε στο in.gr και την Ελισάβετ Σταμοπούλου μια συνέντευξη εφ’ όλης της (πολιτικής) ύλης…

Χειμαρρώδης στο λόγο του, ο κος Μπουτάρης λέει τα πάντα με το όνομά τους… Χαρακτηριστικό παράδειγμα το απόσπασμα για τις Σκουριές:

Δημοσιογράφος:«Από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει τον κύκλο της ύφεσης. Πιστεύετε πως η επιδίωξη αυτή είναι εφικτή στη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙZA»;

Μπουτάρης:«Νομίζω ότι ο Τσίπρας το έχει κατανοήσει αυτό. Για να αναφέρει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε κλίμα φιλικό προς τις επιχειρήσεις, αντιλαμβάνεται ότι κάτι τέτοιο κλίμα δεν υπάρχει. Όταν, όμως, έχεις έναν υπουργό για τις Σκουριές που δημιουργεί μονίμως προβλήματα για μια επένδυση που έχει περάσει τόσες φορές από το ΣτΕ, όταν μετά από 1ς χρόνια το υπουργείο Πολιτισμού θυμάται ότι το Ελληνικό είναι αρχαιολογικός χώρος, αναρωτιέσαι τι συμβαίνει. Έτσι τα μηνύματα που στέλνει η χώρα ως προς τις επενδύσεις είναι διφορούμενα».

Τώρα για όσους βρεθούν στην Αθήνα και θέλουν να δουν την έκθεση «Χάος των αναμνήσεων», βρίσκεται στην γκαλερί a.antonopoulou.art, Αριστοφάνους 20, Ψυρρή-Αθήνα, θα διαρκέσει έως τις 29 Οκτωβρίου 2016 και οι ώρες λειτουργίας είναι: Τετάρτη – Παρασκευή 14:00 – 20:00 και Σάββατο 12:00-16:00.