Η ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!

CjZyFnGWUAI_IAa

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου είναι εδώ και κάποιες μέρες στη Χαλκιδική και με αναρτήσεις της σε facebook και instagram προτρέπει όλους τους φίλους της να την επισκεφθούν κι αυτοί, αναφερόμενη στη γνωστή καμπάνια #visithalkidiki! Η παρουσία της στη Χαλκιδική, όμως, δεν είναι μονάχα για τουρισμό. Η Τόνια Σωτηροπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία James Bond:Skyfall, επισκέπτεται την Χαλκιδική και για επαγγελματικούς λόγους, καθώς αναμένεται και η Mary Burke, άνθρωπος -κλειδί της βρετανικής βιομηχανίας κινηματογράφου. Οι δύο γυναίκες είναι καλεσμένες της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής. Σκοπός της επίσκεψης είναι η αναζήτηση τοποθεσιών για τα γυρίσματα κινηματογραφικών παραγωγών.

13895229_1044364622320513_5587779476752275261_n

«Θέλουμε να απογειώσουμε την Χαλκιδική. Αυτός είναι ο λόγος που προσκαλέσαμε την Μπρούκερ και την Σωτηροπούλου για να δουν από κοντά την Χαλκιδική και να επιλέξουν κάποιο σενάριο στο μέλλον προσαρμοσμένο στην περιοχή. Και γνωρίζετε ότι μια ταινία στα αγγλικά θα έχει προσέγγιση από πολλές χώρες», έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσσιος.

Ο κ. Τάσσιος πρόσθεσε πως «σε πρώτη φάση θα γίνει η αξιολόγηση. Θα μείνουν φιλοξενούμενες στον Μαρμαρά. Δεν θα δουν μόνο τις παραλίες, αλλά και άλλα μέρη της πανέμορφης Χαλκιδικής. Αν και αυτή την περίοδο η Χαλκιδική έχει πολύ κόσμο, εντούτοις εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δείξουμε όλες τις ομορφιές. Σε περίπτωση που επιλεχθεί η Χαλκιδική, η ταινία θα κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο την περιοχή. Από μία τέτοια ταινία θα βοηθηθεί και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Χαλκιδικής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια επιλέχθηκαν η Σκόπελος, η Κεφαλλονιά και η Σαντορίνη, όπου γυρίστηκαν το Mamma Mia, το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι και το Lara Croft: Tomb Raider αντίστοιχα.

[ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 6/8/2016]