ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ DISCOVERGREECE.COM

Halkidiki-2-ancient-StageiraΜε αφορμή τη συμπλήρωση 2.400 ετών από τη γέννηση του Έλληνα φιλοσόφου,
η Marketing Greece προβάλει την «πεμπτουσία» της ζωής.

Το μυστήριο του «πέμπτου στοιχείου» φιλοδοξεί να γνωρίσει σε όσους επισκεφθούν τη Χαλκιδική τα επόμενα δύο έτη ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής. Με αφορμή τη συμπλήρωση 2.400 ετών από τη γέννηση του Αριστοτέλη στα Αρχαία Στάγειρα και την επίσημη ανακήρυξη των ετών 2016 και 2017 ως «Επετειακά έτη Αριστοτέλη» από την UNESCO, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής αναπτύσσει το «Πέμπτο Στοιχείο» ένα διετές πρόγραμμα εμπειριών και δραστηριοτήτων.

Για την προβολή του νέου τουριστικού προϊόντος, το Discovergreece.com έχει δημιουργήσει ειδικό άρθρο για τη Χαλκιδική σε 6 γλώσσες, το οποίο προβάλλεται όλο τον Απρίλιο στην κεντρική σελίδα του Discovergreece.com, σε σχετικά άρθρα εντός της ψηφιακής πλατφόρμας και στο μηνιαίο newsletter.

Παράλληλα, «τρέχει» σχετικό quiz με τίτλο «Find your elemental force» βασισμένο σε πληροφορίες που περιλαμβάνει το άρθρο, με στόχο να παρουσιάσει με διαδραστικό και δημιουργικό τρόπο τις εμπειρίες που θα βιώσει ο επισκέπτης στη Χαλκιδική σε συνδυασμό με τα 5 στοιχεία του Αριστοτέλη. Οι ενέργειες προβολής περιλαμβάνουν και αναρτήσεις στα social media του Discovergreece.com σε 3 γλώσσες.

Οι δράσεις προβολής της Χαλκιδικής στο Discovergreece.com, υλοποιούνται στο πλαίσιο συνεργασίας της Marketing Greece με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής.

[ΠΗΓΗ: Discovergreece.com, 25/4/2016]