ANTIGOLD ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

arsi-varonΗ Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών απέστειλε αίτημα στο  Δήμο Αριστοτέλη να χρησιμοποιηθούν το κλειστό Γυμναστήριο της Αρναίας και της Ιερισσού για να  διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στις 22 Απριλίου 2016.

Η διοργάνωση αυτή θα έφερνε στην περιοχή περίπου 3.000 διανυκτερεύσεις και περίπου 8,000 γεύματα, άρα μιλάμε για μια πολύ καλή κίνηση στο Δήμο Αριστοτέλη και στην συγκεκριμένη χρονιά με αφορμή την ανακήρυξη του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη 2016/17 από την UNESCO, καθώς φέτος συμπληρώνονται 2400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου αυτού αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου.

Με αρνητικό έγγραφο απάντησε ο Δήμος προς την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και ο λόγος είναι ότι δεν δέχεται να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επειδή μέσα στους χορηγούς αυτής της διοργανώσεις είναι και η Ελληνικός Χρυσός.

Όπως αναφέρει μάλιστα το έγγραφο προτείνει ο Δήμος να βγει από χορηγός η Ελληνικός Χρυσός και να μπει ο ίδιος χορηγός.

Άλλη μια ευκαιρία για το Δήμο χάθηκε…

Οι πολιτικάντηδες του Δήμου μας συνεχώς αναφέρονται στην αναπτυξιακή πολιτική που θα μπει ο Δήμος μας όταν ξεπεράσουμε αυτή τη κρίση…

Έτσι σκέφτονται το Επετειακό έτος Αριστοτέλη και τις  Νέες Ευκαιρίες και Προοπτικές Τουριστικής Ανάπτυξης για τη Χαλκιδική.

[Αναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis]

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG politesaristoteli.blogspot.gr : Όσο και καλοπροαίρετος να είναι κάποιος επαγγελματίας του τουρισμού στο δήμο μας και εξίσου ανεκτικός με τις antigold εμμονές της δημοτικής αρχής, σίγουρα αυτές δεν τρώγονται και ούτε βοηθούν στην αποπλήρωση των μεγάλων οικονομικών υποχρεώσεων που υπάρχουν πχ. προς ΔΕΚΟ και ασφαλιστικά ταμεία.

Μήπως, ο δήμος έχει κάποια εναλλακτική πρόταση, και μάλιστα τόσο σοβαρή, έτσι ώστε να μην χαθεί και ο κόσμος, που έφυγαν 3.000 διανυκτερεύσεις και 8.000 γεύματα μέσα από τα χέρια των ντόπιων επαγγελματιών του τουρισμού και της μαζικής εστίασης;

Από την άλλη γιατί να την κρατάει κρυφή τέτοια εναλλακτική; Στις 22 Απριλίου ήταν να διεξαχθεί σε Ιερισσό και Αρναία το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ούτε ολόκληρος μήνας δηλαδή δεν περισσεύει…

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στη  νεολαία του τόπου να αποκτήσει παραστάσεις από ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός και διώχνεται με ελαφρά την καρδία, επειδή αποφεύγει η δημοτική αρχή να συγκρουστεί με τον παραλογισμό της, που κρατάει σε ομηρία ολόκληρο τον δήμο και την κοινωνία;

Δεν θα αναφερθούμε σε ζητήματα τουριστικής προβολής και ανάδειξης, καθώς είναι προφανές ότι στον δήμο δεν τους απασχολούν τέτοιας φύσεως ζητήματα.

Δεν μπορεί… Κάτι καλύτερο όμως θα έχουν οι δημοτικοί άρχοντες μας στο νου τους… Ας είμαστε αισιόδοξοι!

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 31/03/2016]