ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

34851-517-1-1Εκδήλωση για τα επίκαιρα θέματα γύρω από την εταιρική κοινωνική ευθύνη διοργανώνει αύριο, Τρίτη 26 Ιανουαρίου η Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas). Ειδικότερα, Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε περιόδους κρίσης θα είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα φιλοξενηθεί στο EBEA (Ακαδημίας 7,6ος όροφος) και θα έχει την υποστήριξη της Ναυτεμπορικής και του naftemporiki.gr.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές (Gnomon Performance), στο πλαίσιο της εσπερίδας (έναρξη εκδήλωσης 17:30) χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της ΕΑΣΕ Νικήτας Κωνσταντέλλος και ο αντιπρόεδρος της CSR Hellas Πάκης Παπαδημητρίου, ενώ αποτελέσματα μελετών θα παρουσιάσουν η Κιάρα Κόντη (Manager, ΕΥ Climate Change & Su stainability Services) και o Δημήτρης Μαύρος (τ. πρόεδρος Ινστιτούτου Επικοινωνίας, διευθύνων σύμβουλος Black Cherry Advertising).

Ομιλίες θα παρουσιάσουν επίσης κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων και διευθυντές EKE μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Απόστολος Πεταλάς (αντιπρόεδρος ΕΑΣΕ, διευθύνων σύμβουλος Fourlis Group), Αλεξία Μαχαίρα (μέλος δ.σ. CSR Hellas, Communication & Sustainability Manager AB Vasilopoulos), Γιάννης Μπαλακάκης (αν. μέλος δ.σ. ΕΑΣΕ, επικεφαλής ομάδας EKE/EAΣΕ, πρόεδρος Geo Routes Cultural Institute) και Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Hellas Gold).

[ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 25/01/2016]