Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ… ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;

SONY DSC

SONY DSC

Με αφορμή την συνάντηση του ΣΕΒ με την διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός και των ανακοινώσεων που ακολούθησαν από τον πρόεδρο του ΣΕΒ κο Φέσσα, ο σημερινός τύπος (ακόμη και η ΑΥΓΗ και ο Ριζοσπάστης) δημοσιεύει άρθρα για την αναγκαιότητα της συνέχισης της επένδυσης στην ΒΑ Χαλκιδική.

Τίτλοι όπως «Δεν πρέπει να κινδυνεύσει η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός», (Καθημερινή), «Κλειδί οι παραγωγικές επενδύσεις» (Ημερησία), «Διάλογο για τις Σκουριές ζητά ο Θ. Φέσσας», (Καθημερινή), κ.ά., έχουν κατακλύσει σήμερα τις εφημερίδες. Τι ακριβώς είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αρμόδιοι; Τι περιμένουν; Να κουραστούν οι επενδυτές και να φύγουν; Έχει αλήθεια αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές, κοινωνικές και άλλες συνέπειες αν συμβεί κάτι τέτοιο;

Ο ΣΕΒ, πολλοί δημοσιογράφοι, ο επιχειρηματικός κόσμος, η κοινή γνώμη, έχουν καταλάβει τι γίνεται και έχουν κατανοήσει πως οι Σκουριές έχουν καταντήσει απλά ένα εμβληματικό θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι σαν τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ… Και η κυβέρνηση συνεχίζει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της και πίσω από προσχηματικά «πορίσματα επιθεωρητών»  αντί να δώσει το έναυσμα να ξεκινήσει το ράλι της ανάπτυξης για τον τόπο και την Ελλάδα.

Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνουν όλα αυτά;