ΧΑΤΖΗΣ: «Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ»

λήψη (4)

Ο πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων Αγία Βαρβάρα, Γιώργος Χατζής δημοσίευσε ανοικτή επιστολή σχετικά με τους ισχυρισμούς του αντιδημάρχου Λαζαρίδη. Ας διαβάσουμε προσεκτικά:

«Σε χθεσινό δημοσίευμα, που αφορούσε στη δίκαιη διαμαρτυρία μας στο Δημαρχείο Αρναίας, διάβασα: “Σε ό,τι αφορά τη θέση των εργαζομένων περί αλλαγής στάσης του δήμου πριν και μετά τις εκλογές, ο κ. Λαζαρίδης κατηγόρησε τον πρόεδρο των εργαζομένων, Γ. Χατζή, πως ψεύδεται.” Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας μεταξύ ημών και της διοίκησης της ΠΚΜ, και του δημάρχου Αριστοτέλη Γιάννη Μίχου. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος επανέλαβε με θράσος τις μεσοβέζικες, μετεκλογικές δηλώσεις του περί υφιστάμενης δραστηριότητας και Σκουριών.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει, το εργοτάξιο των Σκουριών υφίσταται!!!

Αυτή η κοροϊδία προς το σύνολο των δημοτών πρέπει να λάβει τέλος!

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ “ΜΑΣ” ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;

https://www.youtube.com/watch?v=z3nJtovh360&feature=youtu.be

Το ποιος ψεύδεται και ποιος όχι είναι απολύτως σαφές στο παραπάνω βίντεο. Με αγανάκτηση και να ανάγκη να αποκατασταθεί η αλήθεια, Γιώργος Χατζής»

Αγαπητέ κε Χατζή, μετά δύο σχεδόν μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να έχετε καταλάβει πως τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και πολύ περισσότερο τίποτα δεν είναι όπως λέγεται…

Όταν ο κος Μίχος έλεγε «Τα Μεταλλεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν», εννοούσε τα μεταλλεία που ήθελε αυτός και οι antigold φίλοι του…

Όταν ο κος Μίχος έλεγε «Η μεταλλευτική δραστηριότητα δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματήσει» εννοούσε αυτό που ο ίδιος ονομάζει «παραδοσιακή μετάλλευση»… Ίσως και να ντύσουμε και τους μεταλλωρύχους αρχαίους με πρωτόγονα εργαλεία, να έρχονται οι τουρίστες να βλέπουν «παραδοσιακή εξόρυξη»

Όταν ο κος Μίχος έλεγε «ο Δήμαρχος δεν παράγει ανέργους», δεν εννοούσε τον εαυτό του… Για άλλο δήμαρχο μίλαγε….

Υ.Γ. Για να καταλάβετε, η χθεσινή ΑΥΓΗ είχε πρωτοσέλιδο «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…». Τι δεν καταλαβαίνετε;