ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ

parliament

Η κα Ιγγλέζη, στα πλαίσια του κομματικού της καθήκοντος, είχε κάνει ακόμα μια επερώτηση στη βουλή, υποστηρίζοντας ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος ενέκρινε ένα έργο το οποίο «ουδέποτε έχει αδειοδοτηθεί», ότι η προκαταρκτική μελέτη επικινδυνότητας αφορούσε την αρχική κι όχι την τελική έκταση του έργου, και άλλα τέτοια αβάσιμα επιχειρήματα, τα οποία κατά καιρούς ακούμε και διαβάζουμε από την antigold πτέρυγα.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ασ. Παπαγεωργίου, απαντώντας στην επερώτηση της Κ.Ιγγλέζη. ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως όλα είναι νόμιμα, ελεγμένα και εγκεκριμένα. Μάλιστα σχολίασε προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν είστε σε θέση να δικαιολογήσετε με νομικά επιχειρήματα παραβάσεις της νομοθεσίας». Η κα Ιγγλέζη κατέφυγε στην γνωστή επωδό-κλισέ όλων των σχετικών επερωτήσεων: «είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι η τωρινή και οι προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠΕΚΑ από το 2011 και μετά για όποια καταστροφή προκληθεί από αυτή την ωρολογιακή περιβαλλοντική βόμβα που τοποθετήσατε στη ΒΑ Χαλκιδική».

Κάποτε διάβασα πως η Κατερίνα προαλείφεται για το Υπουργείο Περιβάλλοντος στην (φανταστική) κυβέρνηση της Αριστεράς… Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό…