ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…

10481159_10204408714408307_4883342079498674447_n

ΑΥΓΗ, Εφημερίδα Συντακτών και Ελευθεροτυπία πνέουν τα μένεα εναντίον λέει των βουλευτών που ψήφισαν στην ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 36 του δασικού νομοσχεδίου. Λες και περίμενε κανείς στ’ αλήθεια να μην περάσει το νομοσχέδιο επειδή 4 γυναίκες από την Ιερισσό αλυσοδέθηκαν σε μια καγκελόπορτα, ή επειδή εισηγητής της αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο ήταν η κα Ιγγλέζη, ή επειδή έβγαλε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη του κου Μίχου… Διαβάζω στην ΑΥΓΗ:

«Τι νομίζετε ότι δεν καταλάβαμε, κύριες και κύριοι βουλευτές που ψηφίσατε ‘ναι’ ρωτά το Συντονιστικό Φορέων Σταγείρων Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού τους 50 βουλευτές της Ν Δ. και του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το άρθρου 36 και τη φωτογραφική τροπολογία του πολυνομοσχεδίου για τα δάση του ΥΠΕΚΑ και τους κατηγορεί ότι νομιμοποίησαν τα εδώ και ενάμιση χρόνο παράνομα έργα της Ελληνικός Χρυσός. Τονίζουν ότι δεν αποδέχονται την καταστροφή του τόπου τους από το εξορυκτικό σχέδιο της Eldorado, και δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους».

Εντάξει, κάτι πρέπει να πουν, γιατί μας έπρηξαν εδώ και 1-2 μήνες με το νομοσχέδιο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προωθήσει την εναντίωσή του σε αυτό πολύ ψηλά στην αντιπολιτευτική του ατζέντα, αλλά αυτό ακούγεται σαν απειλή και όχι σαν υπόσχεση… Ισχύει άραγε το «σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει», ή θα έχουμε συνέχεια σε αυτό το θέατρο του παραλόγου;